【韓國】 Miss Liang & Mr Cheung

 

【韓國】Miss Liang & Mr Cheung      

2019 |  Korea Pre-wedding

“ 佢地ge職員已經好仔細、有耐性提定我地有咩要預備!仲要不厭其煩提醒我地影相地點、時間等等

 
在6月,小弟求婚成功!
 
為左趕在 2020 好年完成人生大事,當然要足好準備,其中少不免影靚靚婚紗相!問左好多朋友,佢地都推薦s.a.wedding,而係7月的婚紗展小弟為左安準嬌妻一萬個心,決定再小心對比其他不同攝影公司,最後都係揀返性價比最高ge s.a.wedding作為我地攝影幫手!
 
由一開始完成報名,佢地ge職員已經好仔細、有耐性提定我地有咩要預備!仲要不厭其煩提醒我地影相地點、時間等等!仲有,你知啦,人生大事,小弟出名笑得膠同假!影婚紗相點算!!
 
好彩s.a.wedding 一早為左我呢類人準備十足,去韓國之前先送一個廣州輕攝影,幫我做定熱身,一聽到廣州攝影,你可能會有猶疑,中國省份影得真係咁好?我可以同你講,真係打爛曬我眼鏡!景靚、服務態度好、化妝不俗、有耐性、有禮貌、教你點擺post屎!
 
3/8 係小弟係韓國影相ge大日子,係前一日已經要試禮服、婚紗、頭飾等等,雖然小弟一早買左一套禮服,但我地試完佢地提供ge禮服、婚紗,可以完全放心,因為款多,最重要係真係會著到好韓風、而且當地職員非常之好,比你試到岩為止,又肯幫我地度身改size!
 
影相個日,可以話天公做美,而我最欣賞係當日幫忙的翻譯、化妝師、攝影師!你可能會覺得比左錢梗係有返咁上下服務啦!我可以話你聽,個日化妝師不停會幫我地補妝、翻譯因爲識廣東話,完全表達到我地要求、攝影師則經常幫我地就角度!仲講我都覺得自己長氣,睇相最實際!
P.S. 小弟第一次打分享文,希望多多支持,s.a.wedding 配得上我的第一次!

_________________________________