【Bespoke_窩心商戶】疫情下的窩心一站式婚紗禮服專門店:免收改期費!

【Bespoke_窩心商戶】疫情下的窩心一站式婚紗禮服專門店:
免收改期費🙅🏻‍♀️

2021 | Bespoke Wedding

【Bespoke_窩心商戶】疫情下的窩心一站式婚紗禮服專門店 S.A. Bridal:免收改期費!

疫情下搞婚禮😷,無論係婚禮形式、日期等都存在唔少變數,令新人無奈又無助🥺。好彩仲有 #窩心商戶 同新人同行🥳,好似👗一站式婚紗禮服專門店🥰S.A. Bridal 就明白疫情反覆,所以因疫情導致【婚紗禮服租借改期】係【唔會額外收費】,希望各位B2B可以放心籌劃婚禮🤗,煩少一個改期問題,順利完成佢哋心目中的婚禮~👏🏻

雖然今年疫情難免影響大家心情🤯,但有唔少商戶都令新人相當感動、窩心,所以我哋會不時為大家報導「疫情下的窩心商戶系列」,如果大家有窩心商戶想表揚,歡迎Inbox報料話我哋知,希望疫情下嘅新人可以重拾 #正能量💪🏻